Ruim 30 jaar zijn wij gespecialiseerd in tegelwerken op allerlei gebieden.

Tegel zetten

Pater Tegelwerken kan voor u het hele traject realiseren!

Wij zorgen niet alleen voor het tegelzetten maar ook dat de loodgieter, de elektricien, de stukadoor en de kitter voor u worden ingepland. Pater Tegelwerken heeft een samenwerkingsverband met diverse partijen voor deze werkzaamheden, allen vakmannen op hun gebied. Heeft u echter deze werkzaamheden liever in eigen beheer, ook dan verzorgen wij het tegelzetten.

Wij verzorgen o.a. het tegelzetten van woonkamervloeren, badkamers, toiletten en keukens. Wij zijn gespecialiseerd in het zetten van tegels in alle soorten en maten.

Tevens zijn wij gespecialiseerd in het tegelzetten van Portugese tegels. Dit zijn handgemaakte, cementgebonden tegels. Omdat elke tegel handgemaakt is kunnen er kleine afwijkingen in de maat en de vorm zitten. Dat maakt het leggen van deze tegel tot een uitdaging waar wij veel plezier aan beleven.

Graag maken wij een vrijblijvende offerte voor u. Voor een goede prijsopgave is het belangrijk om over de juiste gegevens te beschikken. Wat is het formaat van de ruimte, wat is de ondergrond en natuurlijk naar wat voor soort tegels gaat uw voorkeur uit.

Wij maken voorafgaand aan de vrijblijvende offerte graag een afspraak met u om bij u thuis te bekijken welke werkzaamheden er verricht dienen te worden en wat uw wensen zijn.

Meer weten? Neem contact met ons op!
Pater Tegelwerken

Langeweide 329
1722 WL Zuid-Scharwoude
Telefoon 0226-344909
Mobiel 06-53412826
info@patertegelwerken.nl