Meer dan 25 jaar zijn wij gespecialiseerd in tegelwerken op allerlei gebieden.

Tegelwerken

Bent u op zoek naar een vakman om uw tegelwerk aan te laten brengen?

Bij Pater Tegelwerken bent u aan het juiste adres! Wij verzorgen o.a. woonkamervloeren, badkamers en keukens. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van vloertegels in de populaire maat 60 x 60 cm. Ook voor een zogenaamde gekalibreerde (strakke) tegel draaien wij onze hand niet om.

Een andere specialiteit is het leggen van de zogenaamde Portugese-Marokkaanse tegels. Dit zijn handgemaakte, cementgebonden vloertegels. Omdat elke tegel handgemaakt is kunnen er kleine afwijkingen in de maat en vorm zitten. Dat maakt het leggen van deze tegel tot een uitdaging waar wij veel plezier aan beleven.

Samen met een installateur kunnen wij uw complete badkamer realiseren, maar heeft u het installatiewerk liever in eigen beheer? Ook dan verzorgen wij uw tegelwerk.

Graag maken wij een vrijblijvende offerte voor u. Voor een goede prijsopgave is het belangrijk om over de juiste gegevens te beschikken. Wat is het formaat van de ruimte, wat is de ondergrond en natuurlijk naar wat voor soort tegels gaat uw voorkeur uit?

Meer weten? neem contact met ons op!
Neem contact op